workshop

Workshop LabradoodleDe ‘Knip-zelf-je-doodle-workshop’ is een leuke een-op-een trimcursus in Dordrecht om je eigen labradoodle, goldendoodle en elke andere doodle of waterhond te leren knippen. In een eenvoudig stappenplan leer ik je alles voor een mooie doodle, jij kunt het ook! Ik knip steeds een stukje voor en dan kun je het aan de andere kant zelf nadoen. We doen alles, ook de oren verzorgen, nagels knippen of vijlen, voetzooltjes knippen en de voetjes mooi rond knippen en een echt doodlekoppie knippen.We maken er een gezellig en leerzaam dagje van en zorgen ervoor dat je doodle het ook leuk vindt, met een speelpauze tussendoor. Samen blazen, borstelen, kammen en knippen we de hele hond. Ik laat zien hoe de waterblazer werkt. We kijken welke borstels en kammen het best passen bij jouw doodle en leren snel en pijnloos ontklitten.  Aan het eind van de dag kun je trots zijn op je mooie zelf geknipte doodle en weet je hoe je jouw lieve doodle voortaan zelf in model kunt knippen. Een workshop met de tondeuse en opzetkammen is ook populair.
Deze één-op-één workshop kost € 225,00. Kom je al voor je pup 6 maanden is dan kost de workshop slechts € 195,00, maak dan wel op tijd je afspraak. 

De workshop ‘Doodle-vachtverzorging’ voor € 45,00 is een aanrader voor iedere doodle bezitter. Hierbij behandelen we in een uur de volledige vachtverzorging, borstelen, blazen en kammen. Je leert hoe je jouw doodle makkelijk en pijnloos klitvrij houdt, welke materialen je daarvoor nodig hebt en hoe je de oogjes mooi vrij knipt. Je doodle zal je dankbaar zijn.