top of page
Element2_Tekengebied 1.png
Titelvlak.png

Workshop

Toen Didi bij ons kwam wonen leek het me leuk om haar zelf te leren knippen.

Na de trimopleiding heb ik een aantal jaar doodles geknipt, nu geef ik alleen nog

workshops om mijn vakkennis door te geven. Wil jij ook je eigen doodle leren knippen

dan ben je welkom voor de één-op-één workshop ‘knip-zelf-je-doodle’.

20220808_130751_edited.jpg
20220813_132122.jpg
scisor_edited.png
Element2_Tekengebied 1.png

De ‘knip-zelf-je-doodle-workshop’ is een leuke een-op-een trimcursus in Dordrecht om je eigen labradoodle, goldendoodle en elke andere doodle of waterhond te leren knippen. In een eenvoudig stappenplan leer ik je alles voor een mooie doodle, jij kunt het ook! Ik doe steeds een stukje voor en dan kun je het aan de andere kant zelf nadoen.

We doen samen alles, ook de oren verzorgen, nagels knippen of vijlen, voetzooltjes knippen en de voetjes mooi rond knippen en een echt doodlekoppie knippen. We maken er een gezellig en leerzaam dagje van en zorgen ervoor dat je doodle het ook leuk vindt met lekkers en een speelpauze tussendoor. Samen borstelen, kammen en knippen we de hele hond. Ik laat zien hoe de waterblazer werkt. We kijken welke borstels en kammen het best passen bij jouw doodle en leren snel en pijnloos ontklitten. 

Meestal doen we de makkelijkere en snellere methode waar we de tondeuse met opzetkammen én scharen gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen scharen te gebruiken voor de hele hond, dat is wel wat moeilijker en duurt wat langer.


Aan het eind van de dag kun je trots zijn op je mooie zelf geknipte doodle en weet je hoe je jouw lieve doodle voortaan zelf in model kunt knippen. Je krijgt ook een filmpje van het koppie knippen en de vachtverzorging.

Deze één-op-één workshop kost € 275,00.
Voor een pup jonger dan 6 maanden kost de workshop slechts € 225,00.

Wil je ook graag de 'knip-zelf-je-doodle' workshop volgen? 

Vul dan het contact formulier in of stuur een mailtje naar info@doodledidoo.nl en laat ons weten wanneer je zou willen komen en welke dagen van de week je vrij bent, met  de naam en leeftijd van je doodle en je telefoonnummer, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

klanten ervaringen

Wij zijn bij Karin geweest voor de knip-zelf-je-doodle workshop. Het was erg leuk en we hebben heel veel geleerd.  Wat is zij toch een vakvrouw met veel liefde en geduld voor de hond.

Ton & Karin

bottom of page