top of page
Element5-01_edited_edited_edited_edited.

Doodledidoo

Al 20 jaar geleden kregen we ons eerste nestje pups met onze labrador Lizzy, wat een mooie en bijzondere belevenis was dat, hard werken en volop genieten. In 2013 kwam onze lieve, prachtige, goudblonde Didi van Gooische Doodles bij ons wonen, onze eerste Australian Labradoodle en ik wist dat ik me full time wilde inzetten voor het fokken en verzorgen van dit mooie ras. In 2015 heeft Didi haar eerste nestje pups gekregen en is de mooie Rosa bij ons blijven wonen. We hebben daarna nog meer meisjes gehouden voor toekomstige nestjes, maar die wonen allemaal in fijne gastgezinnen: Ginger, Bailey, Pip, Nola, Bobbi, Teddy, Lotte, Milou, Bella Billy, Josefiene, Bliss en Amy Dyem.


Wij fokken kleinschalig, zo’n 4 of 5 nestjes per jaar, vooral medium Australian Labradoodles in de kleuren blond, abrikoos en rood. Onze moeders worden uitgebreid getest volgens de strenge regels van de rasvereniging en krijgen maximaal 3 nestjes. Onze pups groeien op in huis en krijgen volop liefde en aandacht, socialisatie vinden wij heel belangrijk.

Element5-01_edited_edited_edited_edited.
fotoframeorange1.png
19577357_811379455706785_5488314351475703774_o.jpg
Titelvlak2.png

Puppy plezier, hoe doen wij dat?

Al onze pups groeien op in de woonkamer voor optimale socialisatie, vaak bij ons en soms bij het gastgezin thuis onder onze begeleiding. Na de geboorte waken we dag en nacht bij de werpkist, wegen we de pups 2x per dag en knuffelen met ze, vertroetelen we de moeder en geven haar heel veel vers vlees te eten, zij heeft het zwaarste werk met het dag en nacht voeden van de pups.

Met 1 week zijn de kleintjes al verdubbeld in gewicht.

  

Met 2 weken gaan de oogjes open en maken ze waggelend hun eerste stapjes.
Met 3 weken gaan ze verhuizen naar de grote speelkist en  beginnen we ook gelijk met het trainen van de zindelijkheid. De pups slapen nog veel, maar spelen  ook steeds meer, met elkaar, met ons en met buurkinderen en bezoek. We  zorgen voor allerlei verschillende speeltjes, knuffels, ballen, trektouwen en dozen, zodat er veel te ontdekken valt.

Met 4 weken beginnen ze met hun eerste vlees hapjes en maken we de speelkist nog wat groter, we knippen hun nageltjes en ook hun oogjes en voetzooltjes vrij en zo wennen ze al aan verzorging.
Met 5 weken mogen ze ook een paar keer per dag in de tuin spelen, dan komt er nog meer speelgoed bij, tunnels, stokken,
ballenbak en soms zelfs een zandbak. Ook laten we ze wennen aan allerlei geluiden, de stofzuiger, de waterblazer, muziek en echt vuurwerk.
Met 6 weken gaan ze voor het eerst met de auto mee naar
de dierenarts voor hun gezondheidstest, inenting en chip en krijgen ze hun dierenpaspoort. De bench komt er ook bij in de speelkist, zodat ze straks helemaal klaar zijn voor de grote verhuizing.
Met 7 weken is het feest en mogen deze  goed gesocialiseerde en verwende pups mee met hun lieve baasjes naar hun nieuwe thuis.

Kijk hoe ik groei !

fotoframeorange1.png
fotoframeorange1.png
puppykistKarin.png
fotoframered1.png
DSC_3647_1.jpg


Kijk voor meer puppy foto’s en filmpjes ook eens op Doodledidoo Instagram en Facebook.

Titelvlak2_edited_edited.png

Een pup van Doodledidoo

noteSmall2.png

Wil je ook graag zo'n mooie pup van Doodledidoo?

Stuur dan een mailtje naar info@doodledidoo.nl en vertel iets over jezelf,  je gezinssituatie, je hondenervaring en hoeveel tijd je hebt voor een pup, met je adres en telefoonnummer, dan hoor je snel van ons.

Wanneer de pups geboren worden gaan wij samen met de mama 24 uur per dag voor de pups zorgen en houden we alle nieuwe baasjes op de hoogte hoe het met ze gaat, we sturen dagelijks foto's en filmpjes op WhatsApp. Ook sturen we onze uitgebreide Puppygids met alle adviezen die je nodig hebt voor een goede start.


 

heart picture2.png

Rond de leeftijd van 4 weken mag iedereen komen kennis maken met de pups en lekker met ze knuffelen. We matchen de pups op karakter en met 6 weken weet je welke pup bij jou komt wonen. Met 7 weken mag je de pup ophalen en krijg je ook een doekje met nestgeur, favoriete speeltje en het paspoortje mee, met een vachtverzorgingspakket voor wie wil.


 

DSC_9344_1_edited_edited.jpg

klanten ervaringen

Wat een goed gevoel hadden wij vanaf het begin bij Karin van Doodledidoo!   Vol aandacht voor ons en voor de pups. Zo bijzonder hoe Karin kon inschatten welke pup het beste bij ons gezin zou passen. Wij werden verblijd met Kaya, omdat ze rustig en bedachtzaam was. Dat klopt nog altijd en daarmee past ze 100% in ons gezin.

Esther

bottom of page